Populära tipsTips

Bilverkstäder vill inte att du ska veta detta – så lätt tar du bort repor på bilen!

Visst är det hemskt när man får en repa på sin fina bil. För det första ser det ofta fult ut, men det värsta är att man vet att det kommer kosta skjortan för att få det fixat hos en verkstad. Ofta får man betala väldigt mycket pengar, något man hellre hade kunnat lägga på något roligare.

Men knepet du nu ska få lära dig, kommer visa hur du enkelt tar du bort repor på bilen. Det bästa av allt är att du inte behöver något avancerat verktyg eller liknande, utan bara sådant som du har hemma. Bilverkstäder vill inte att du ska veta detta, eftersom dom då hade tappat en massa kunder.

Allt du behöver är en vanligt spray som heter WD-40 och som du kan köpa i många olika butiker. Det då sedan gör att är spraya på repan och torka av med en ren trasa.

Sen kommer repan att vara borta och bilen kommer skina. Det kanske vid ett första ögonkast är svårt att tro på, men se själv i videoklippet här nedan där man provar det. Resultatet får mig att vilja prova detta direkt, och jag tror du kommer känna detsamma!

Dela tipset med någon du känner som därmed också kommer att spara en massa pengar!

Se videoklippet här under:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *